Prezentace CPZ na výstavě Naše pole 2019

CPZ zajišťovalo odborný program na výstavě Naše pole 2019 v Nabočanech, která proběhla 11.-12.6.2019. Představeno bylo pět demonstračních ploch s využitím pomocných plodin v kukuřici seté, včetně systémů pásových výsevů meziplodin do meziřádku kukuřice. Problematiku využití pomocných plodin v ozimé pšenici dokládalo 7 technologických postupů. Specifikace prezentovaných technologických postupů dokládají přiložené prezentace. V rámci semináře proběhla i odborná přednáška věnovaná problematice využití pomocných plodin.

CPZ děkuje všem návštěvníkům za účast na odborném programu na výstavě Naše pole 2019 v Nabočanech.

Dovolujeme si rovněž poděkovat společnosti Profi Press s.r.o. za možnost zajištění odborného programu výstavy.

Rovněž děkujeme spolupracujícím subjektům, které se ve spolupráci s CPZ na zajištění odborného programu výstavy Naše pole 2019 podílely:

BEDNAR FMT, s.r.o. KVERNELAND GROUP CZECH, s.r.o. SELGEN, a.s. STATEK BUREŠ, s.r.o.

Specifikace prezentovaných variant a přednáška z odborného semináře jsou ke stažení na této stránce.

Soubory ke stažení

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.